Hakuna Matata Cocktails | Uw mobiele cocktailbar

Workshops

Bekijk het van de andere kant van de bar bij een workshop van Hakuna Matata Cocktails

Cocktailmixers, mixologisten of bar-chefs; er zijn voldoende manieren waarop je een barmedewerker die cocktails kent en maakt kunt benoemen. Eigenlijk is er nog geen echte naam voor dit beroep, ook al is dit wel verdiend. Om cocktails te kunnen maken moet je veel weten over de samenstelling, de verhoudingen, de verschillende dranken en de smaak van de cocktails. Een goede mixer kan niet alleen cocktails maken, maar deze ook zelf ontwerpen en aanraden aan twijfelende klanten. Bij Hakuna Matata Cocktails treed je in de voetstappen van deze specialisten en leer je zelf de heerlijkste cocktails maken.

Je zorgen zijn voor de dag van morgen

Ben je op zoek naar een groepsactiviteit, bijvoorbeeld omdat je een vrijgezellenfeest aan het organiseren bent, je moet een uitje inplannen voor je werk of je wilt met je vrienden iets unieks doen? Dan is een cocktailworkshop van Hakuna Matata een uitstekende keuze. Hakuna Matata betekent ‘geen zorgen’ en als je bij ons aan de bar schuift kun je niet alleen genieten van een gezellige avond, je leert er ook wat van. Samen zullen we allerlei heerlijke cocktails maken en zal je een aantal belangrijke kneepjes van het vak onder de knie krijgen. Weet jij bijvoorbeeld wat het verschil is tussen ‘shaken’ en ‘stirren’ en kun jij je mojito’s van je martini’s onderscheiden? Na een avondje met Hakuna Matata Cocktails ben je een pro.

Verschillende opties tijdens onze workshops

Wij passen onze workshop aan op jouw feest. Zo kunnen we je leren om alcoholvrije cocktails te maken, voor de Bob of voor andere gasten die niet drinken. Eventueel kunnen we de cocktails die we aanbieden in de workshop aanpassen op het thema van je feest. Gaan jullie naar het casino, dan mag een Vespa Martini niet uitblijven. Is het winter en koud en guur buiten, dan zorgen we voor een kruidige cocktail om je warm te houden. En betreft het een vrijgezellenfeest voor een bruiloft aan het strand? Dan zorgen we natuurlijk voor voldoende fruit en kokos om jullie alvast in de stemming te brengen.

Een workshop boeken en samenstellen bij Hakuna Matata

Voor een onvergetelijke avond met familie, vrienden of collega’s boek je een workshop bij Hakuna Matata. We bespreken uitgebreid wat je nodig hebt en hoe je dit invulling wilt geven. Eventueel kunnen we speciaal voor de jarige, de baas of de vrijgezel onder jullie een aparte cocktail serveren. Geef het aan en wij proberen aan jouw wensen te voldoen. Nadat we samen een uniek programma hebben ontworpen, gaan wij direct aan de slag met de voorbereidingen en bezorgen we jou en de anderen in je groep een onvergetelijke avond.

Een workshop bij Hakuna Matata Cocktails

Bij Hakuna Matata Cocktails krijg je dus een workshop die exact aansluit op jouw thema en de reden voor jullie samenzijn. Boek een plek en je hebt het ideale uitje te pakken, ook tijdens de wintermaanden. Of je nu iets te vieren hebt, aan teambuilding wilt werken of iets unieks wilt doen, een workshop van Hakuna Matata Cocktails voldoet aan al jouw eisen.