Hakuna Matata Cocktails | Uw mobiele cocktailbar

Catering

Verse cocktails waar je bij staat

Organiseer jij een feestje, receptie, bruiloft of een ander samenzijn en heb je daar een bar bij nodig die indruk maakt? Dan is Hakuna Matata Cocktails jou graag van dienst. Wij kunnen cocktails maken waar je bij staat, en shaken deze net zo lang totdat ze perfect zijn voor jouw gasten. Wij serveren allerlei alcoholische-, zwak alcoholische- en alcoholvrije cocktails die niet snel vergeten zullen worden. Uiteraard kunnen we ons menu aanpassen op het thema van jouw feest en zorgen we samen voor een onvergetelijke avond.

Een lust voor het oog

Hakuna Matata is een uitdrukking uit het Swahilisch wat letterlijk ‘geen zorgen’ betekent. Het is dan ook het doel van Hakuna Matata Cocktails om jouw zorgen weg te nemen. Onze bar is bijzonder mooi vormgegeven en ons barpersoneel is vrolijk, beleefd en erg deskundig op het gebied van cocktails. Ze zullen indruk maken op jouw gasten niet alleen omdat ze de cocktails live shaken, maar ook omdat de gehele bar jouw feest tot leven zal brengen. Nodig Hakuna Matata Cocktails uit voor jouw feest en je weet zeker dat die kant van je organisatie probleemloos zal verlopen.

Een menu voor elk thema

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat jouw catering het thema van je feest volgt. En bij Hakuna Matata kennen we genoeg cocktails om een menukaart samen te stellen die naadloos op jouw thema aansluit. Denk dan bijvoorbeeld aan cocktails met kokosnoot en fruit voor een strandthema, cocktails met warme specerijen en kruiden voor als je een winters thema hebt gekozen en de bekende ‘shaken not stirred’ Vesper Martini van James Bond bij een casino feest. Wat ook de gelegenheid, we kunnen onze bar, onze cocktails en ons personeel zo samenstellen dat we jouw samenzijn onvergetelijk maken.

Hoe gaan wij te werk?

Als je meer wilt weten over Hakuna Matata Cocktails, neem dan contact met ons op. We zullen een persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen zodat we meer kunnen horen over jouw feest en de specifieke wensen die je hebt. Daarna gaan wij direct aan het werk om een menukaart samen te stellen en deze sturen we naar je op. Eventueel kunnen we hier nog aan sleutelen en daarmee stoppen we niet totdat jij helemaal tevreden bent. Daarna heb je je nergens meer zorgen over te maken, want Hakuna Matata cocktails zal op tijd en volledig uitgerust op je feestje verschijnen. Het enige wat we dan nog te doen hebben is om jouw gasten een unieke ervaring te bezorgen.

De beste cocktails komen van Hakuna Matata

Besluit je ons in te huren voor jouw feest, dan zal je niet worden teleurgesteld. Bij Hakuna Matata nemen we jouw wensen in acht en doen we hier een schepje bovenop. Een schitterend uitgeruste bar, heerlijke drankjes die live worden bereid, personeel dat specialist is op het gebied van cocktails en een unieke menukaart dragen allemaal bij aan onze toewijding om jouw feest een succes te maken. Samen zullen we er zorg voor dragen dat jouw gasten nog lang over deze avond zullen napraten.