Hakuna Matata Cocktails | Uw mobiele cocktailbar

Evenementen

Geen evenement is compleet zonder de cocktails van Hakuna Matata

Ben jij een evenement aan het organiseren en wil je je op de dag zelf geen zorgen hoeven te maken over de drankjes die worden aangeboden? Dan heeft Hakuna Matata Cocktails voor jou de ideale oplossing. Wij zijn een mobiele cocktailbar die jouw evenement nog beter maakt. Hakuna Matata betekent ‘geen zorgen’ en dat is precies wat wij beloven. Laat ons deel uitmaken van je catering aanbod en wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt, van thematische cocktails tot vriendelijk barpersoneel om ze te schenken. Nadat jouw gasten onze cocktails gedronken hebben willen ze niet anders meer.

We weten wat we doen

Uiteraard zijn wij op de hoogte van het feit dat er op evenementen een lager alcoholpercentage geschonken moet worden. Maar dat betekent niet dat de cocktails minder lekker zullen zijn. Onze alcoholvrije- en zwak alcoholische cocktails zijn verrukkelijk en jouw gasten zullen bij ons een unieke belevenis ervaren. Ook al is het door het verlaagde alcoholpercentage niet mogelijk om de cocktails te shaken, de bezoekers zullen niets te kort komen. De zwak alcoholische- en alcoholvrije cocktails van Hakuna Matata Cocktails verwennen en verzorgen iedereen die ze probeert.

Ook voor uw evenement staan we klaar

Omdat we een mobiele cocktailbar zijn, kunnen we onze wagen overal parkeren waar je wilt. We richten ons op allerlei soorten evenementen, zoals kermissen, festivals en bijeenkomsten met een thema. De cocktailbar is compleet verzorgd en kan zelfs in jouw thema worden uitgerust. Uiteraard passen we onze cocktails daar ook op aan en kunnen we ons menu afstellen op het thema van je evenement. Als jouw evenement een zomers thema heeft, dan kunnen we ons meer richten op de fruitige zomerse cocktails die je weer het idee geven dat je op vakantie bent. Is er sprake van een winterse sfeer, dan zullen we op zoek gaan naar kruidige drankjes die hier perfect bij aansluiten. Samen geven we het menu invulling zodat jouw evenement en onze cocktails elkaar moeiteloos aanvullen.

Zo gaan wij te werk

Als jij je door Hakuna Matata wilt laten ontzorgen, dan zullen we eerst samenkomen voor een kennismakingsgesprek. We kunnen uitgebreid bespreken wat jij zoekt en hoe we jouw evenement nog specialer kunnen maken. Vervolgens stellen we een uniek menu samen, specifiek voor jouw evenement, en deze sturen we naar je op. Eventueel kunnen we daar dan nog aan sleutelen totdat jij de juiste samenstelling gevonden hebt. We gaan er direct mee aan de slag en ht enige wat we dan nog moeten doen is opdagen. Onze cocktailbar is praktisch direct operationeel, klaar om jouw gasten te verblijden met een heerlijk drankje.

Geen zorgen, maar een onvergetelijke ervaring

Met de mobiele bar van Hakuna Matata op je evenement hoef je je over deze kant van de organisatie in ieder geval geen zorgen meer te maken. Wij begrijpen dat jouw werkzaamheden al stressvol genoeg zijn. Of je nu een kermis organiseert of een Mindfulness evenement, jouw gasten zullen hier naderhand nog veel over praten. Vooral als je de unieke cocktails aanbiedt van Hakuna Matata.